Page Header Bg

Bayilik

NES v.2.0 Bayilik [sermaye gerektirmeyen]

Sizlerle görüştük, sizi dinledik ve birlikte çalıştığımızda neler başarabildiğimizi gördük. Ticari prensipleriniz ile uyuşmayan, kalıplaşmış çalışma koşullarını sizin için ortadan kaldırdık. Bizimle sermaye gerekmeden bayilik yapın.

[ istediğiniz çalışma modelini seçebilir, istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz ]

Sizin için en uygun olanı seçebileceğiniz bayilik modelleri geliştirdik.
Bu modellerden dilediğinizi seçebilir ve zaman içerisinde çalışma modelinizi değiştirebilirsiniz.

1. Sabit Paket Modeli

Müşterilerinize kontör paketi tanımlaması yapıldıktan sonra, tanımladığınız kontör paket ücreti tarafınıza faturalandırılır.
[ Bu çalışma modelinde avantajınız; alışverişiniz tamamlanmadan hiçbir ücret ödememe niz yani herhangi bir yatırım gerektirmemesidir ]

2.Toplu Kontör Modeli

Her toplu alışverişinizde olduğu gibi, yüksek adette kontörü uygun fiyattan alırsınız. Aldığınız kontörleri müşterilerinize dilediğiniz adette tanımlayabilirsiniz. [ bu çalışma modelinde avantajınız; uygun fiyata aldığınız kontörlerle, belirlediğiniz oranda yüksek kar elde etmenizdir.

3. Kullandığın Kadar Öde Modeli

Kullanmadığı kontörlere para ödemekten şikayetçi müşterileriniz için yeni bir çözüm. Bu seçeneğimizden diğer çalışma modellerinden biriyle çalışırken de dilediğiniz müşteriniz faydalanabilir. Müşterinizin ay boyunca faturalarını düzenler, ay sonunda kullandığı fatura adetine göre ödeme yapar.[ bu çalışma modelinde avantajınız; müşteri memnuniyetinizi arttırırken aylık düzenli gelir elde etmenizdir]

Sizin için en uygun olanı seçebileceğiniz bayilik modelleri geliştirdik.
Bu modellerden dilediğinizi seçebilir ve zaman içerisinde çalışma modelinizi değiştirebilirsiniz.

4. Komisyon Modeli
Eğer vaktinizi alacak farklı işleriniz varsa, sadece müşteri yönlendirmesi yapmanız yeterlidir. Yönlendirmiş olduğunuz kişilerin tüm iş akışıyla biz ilgileniriz. Her yeni ayda, bir önceki ay yönlendirilmiş müşteri tahsilatından, anlaşma yapılan oranda komisyon alırsınız.
[ Bu çalışma modelinde avantajınız mevcut işlerinizle ilgilenirken ek kazanç elde etmenizdir. ]

[ bayilik programımızın özellikleri ]

[ Fiyatlandırma Özgürlüğü ]
Belirtilen fiyat politikaları bulunduğunuz bölge için çok aşağıda ya da çok yukarıda kalıyor olabilir.
Biz sizi satış fiyatınızı belirlerken özgür bırakırız.
Bölgenizi en iyi siz tanırsınız. Doğru olduğuna inandığınız fiyattan satışınızı yapabilirsiniz.

[ Hızlı Teknik Destek ]
Müşterileriniz ve siz her zaman bize ulaşabilirsiniz.
Telefon veya E Mail yoluyla bizimle iletişime geçerseniz destek talebiniz anında karşılık bulur.
Karşınızda hiçbir zaman ulaşılamayan veya yaşanan problemi önemsemeyen bir ekip bulmazsınız.

[ Size Özel Bayi Temsilcimiz İle Süreç Yönetim Desteği ]
Bayiliğe başladığınız an tüm süreçler için ulaşabileceğiniz temsilciniz belirlenir. Temsilcin izle belirleyeceğiniz gün ve saat için eğitim organize edersiniz. E Dönüşüm bayiliği nasıl yapılır, müşteri ihtiyaçları nasıl belirlenir? gibi konuları görüşerek bayilik süreçlerine en kolay şekilde adapte olmanız sağlanır.

[ İş Ağınızı Genişletme İmkanı – Alt Bayilik ]
Alt bayi yönetim panelimiz üzerinden istediğiniz bölgelerde, şehirlerde ( tüm Türkiye’de) alt bayilikler oluşturabilirsiniz, müşteri portföyünüzü limitsiz olarak genişletebilir ve yönetebilirsiniz. Bazı iş adımlarında alt bayilerinizce yapılan işlemler hataya açık olabilir veya iş politikanıza uymayabilir, Bu tür işlemleri kendi onayınıza açarak hata payını ortadan kaldırırsınız.
Tüm işlemler bilginiz ve onayınız ile ilerlerken kontrolü elinizde tutarsınız.

[ Aktivasyon Zaman Özgürlüğü ]
Mesai saatleri içerisine sıkışmazsınız. [ 7/24 hazır sistemimizde dakikalar içinde müşteri aktivasyonu yapabilir ve müşterinizi fatura kesmeye hazır hale getirebilirsiniz] Ayrıca E Fatura başvurularınız için saatlerinizi harcamanız gerekmez. Müşterinizin E Fatura başvurusu yapılmamışsa aktivasyon ekranımız uyarı verir ve bu ekrandan E Fatura başvurunuzu da farklı bir sayfaya yönlendirilmeden kolaylıkla yapabilirsiniz.

[ Bağımsız Paket Süresi Belirleme ]
Kontör kullanımının süreli mi, süresiz mi olacağını siz seçersiniz. Her bayimizin kontör talep hızı farklı ilerler. Yoğun kontör ihtiyacı olan bayilerimiz için bir kolaylık olarak, [toplu kontör modeli’mizde çalışıyorsanız, alacağınız toplu kontörleri süreli ya da süresiz alabilirsiniz] Seçimlerinize göre özel fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz.

[ Kampanya Desteği ]
Müşterilerinize kampanya sunmak istediğinizde; [sizinle beraber belirlediğimiz ihtiyaçlara yönelik kampanya fikirleri çalışırız] Tüm kampanya süreçlerini bayi portalınız üzerinden kolaylıkla yönetebilir ve analiz edebilirsiniz.

[ Tüm Muhasebe Programları İle Entegre Çalışabilme (WEB E Con) ]
40 sn.’de kurulan Web E CON modülümüz ile sadece portal kullanıcılarına değil, [müşterileriniz hangi muhasebe programını kullanırsa kullansın] tamamına hizmet verebilirsiniz. Üstelik bilgisayarınız çökse bile bilgileriniz E Konnektörünüzde saklı kalır ve asla kaybolmaz.

[NES sistem ayrıcalıkları]

İhtiyaçlarınızı düşünerek yazılım entegrasyonlarımızı tamamladık ve müşterileriniz için pek çok önemli özellik getirdik

[ Tek Bir Sayfa Hem Bayi Portalı Hem de CRM ]
Bayilerimize açmış olduğumuz bayi portalı üzerinden klasik E Dönüşüm işlerinizin yanı sıra müşteri işlem takibini de kolaylıkla yapabilirsiniz. Hangi müşteriye ne kadar tanımlama yapmıştınız? Kimin ödemesi geldi? Ödeme alamadığınız müşterileriniz hangisi? Bunun için ayrı bir excel tutmanıza gerek yok.

[ Müşteri Bulma Kolaylığı ]
Müşterilerin ihtiyaçlarını düşünerek yazılımsal entegrasyonlarımızı tamamladık. Kullanıcıların ilgisini çekebilecek pek çok yeni özellikle müşteri bulmanız artık çok daha kolay.

[ Mali Müşavir Programlarına Otomatik Aktarım]
NES üzerinden çalışan mükelleflerinizin E Fatura ve E Arşiv Faturalarını NetteCap entegrasyonumuz ile otomatik olarak Luca’ya, Mihsap entegrasyonumuz ile doğrudan Zirve ve Datasoft’a, Orka’ya ise direkt olarak aktarım sağlıyoruz.

[ E Arşiv Gelen Kutusu ]
Gelen tüm E Arşiv Fatura’larınızı tek bir sistemden kontrol edebilirsiniz. Hangi faturaların beyan  edildiğini hangilerinin edilmediğini portaldan takip edebilirsiniz.

[ Web e-CON ]
Web konnektörümüz sayesinde sadece portal kullanıcılarına değil müşteri hangi yazılımı kullanırsa kullansın tüm kullanıcılara hizmet verebilirsiniz. (40 sn de kurulur) Üstelik bilgisayarınız çökse bile bilgileriniz web konnektörünüzde saklı kalır, bilgileriniz asla kaybolmaz.

[ Excel Rapor Modülü ]
Kendi hazırlayacağınız rapor şablonu üzerinden istediğiniz gibi raporları oluşturabilir, kendi sisteminize yükleyebilirsiniz. (kalem, matrah vergileri dahil istediğiniz bilgilerin hızlıca raporunu oluşturabilirsiniz.)

[ Memnun Müşteriler ]
Fatura tasarımlarını sınırsız yetkiye kendilerinin yapabilmeleri gibi müşterilerinize sunduğumuz onlarca kolaylık ve ayrıcalıklı hizmet sayesinde müşteri memnuniyetiniz her zaman üst seviyede olur.
Müşteriniz bize her durumda ulaşır, telefon ve talepleri hiçbir zaman karşılıksız kalmaz. Böylelikle ticari ilişkileriniz korunur.